Vad behöver du?

Jag åtar mig både mindre beställningar och längre inhouseuppdrag på konsultbasis. Mina uppdragsgivare är allt ifrån privatpersoner till större företag. För mig är det viktigt att vi kommer överens om uppdragets omfattning och utförande i förväg. Tydlighet från båda sidor ger det bästa slutresultatet.


Konsult

Har er marknadsavdelning arbetstoppar med behov av en extra person? Jag kan jobba på plats om ert företag finns i Göteborg, Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Falköping eller Töreboda. Kanske ni inte behöver hjälp just nu men vill ha någon på lut att kontakta ifall det krisar? Jag kommer gärna förbi och presenterar mig. 

Digitala medier

Du kan få hjälp med text och bildmaterial för såväl hemsidan som sociala medier och nyhetsbrev. Som webbredaktör ser jag till att ert företags publika webbplats och interna nät alltid har aktuell och korrekt information. Det fungerar lika bra på distans eller på plats.

Bokproduktion

Jag jobbar med både förlag och egenutgivare. Din bok får en unik layout i det format du själv önskar med professionell typografi. Ditt manus är i trygga händer. Till omslaget diskuterar vi fram en idé att utgå ifrån som passar just din berättelse. Efter godkänd skiss arbetar jag fram det slutliga bokomslaget. Jag gör även e-böcker.

Ny hemsida

En hemsida fungerar som ett skyltfönster för företaget. Behöver du en helt ny hemsida kan jag hjälpa dig med att komma igång genom att skapa en snygg design med relevant innehåll. Sedan väljer du själv om du vill sköta uppdateringarna på egen hand eller om du vill ha fortsatt support.

Kampanjmaterial

Behöver du foldrar, visitkort, affischer, vepor eller kanske någon helt annan trycksak? Hör av dig och berätta vad du behöver. Det mesta går att lösa.

Skribent

Artiklar, blogginlägg eller informationstexter? Som van skribent producerar jag de flesta typer av texter.