Vad kan jag hjälpa dig med?

Konsultuppdrag

Har er marknadsavdelning arbetstoppar med behov av en extra person? Jag kan jobba på plats om ert företag finns inom Göteborgsområdet. Kanske ni inte behöver hjälp just nu men vill ha någon på lut att kontakta ifall det krisar? Jag kommer gärna förbi och presenterar mig. Jag åtar mig både mindre beställningar och längre inhouseuppdrag på konsultbasis.

Bokproduktion

Jag har mångårig erfarenhet av att skapa inlagor. Din bok får en unik layout i det format du själv önskar med professionellt satt typografi. Ditt manus är i trygga händer hos mig.  Jag gör även e-böcker. Till omslaget diskuterar vi fram en idé att utgå ifrån som passar just din berättelse. Efter godkänd skiss arbetar jag fram det slutliga bokomslaget. 

Kampanjmaterial

Behöver du foldrar, visitkort, affischer, vepor eller kanske någon helt annan trycksak? Hör av dig och berätta vad du behöver. Det mesta går att lösa.

Webbredaktör

Som webbredaktör ser jag till att ert företags publika webbplats och interna nät uppfyller användarnas behov och att publicerad information alltid är aktuell och korrekt. Min kompetens inom grafisk design medverkar till att det alltid ser snyggt ut och är enkelt att ta till sig publicerat material. Naturligtvis skriver och redigerar jag text samt redigerar bildmaterial.

Skribent

Artiklar, blogginlägg eller informationstexter? Som van skribent producerar jag de flesta typer av texter.